Interieuradvies

Een interieuradvies begint met een eerste kennismaking, op basis daarvan ga ik aan de slag met het creëren van een sfeerbeeld.
Door foto’s, kleuren en materialen te combineren ontstaat er een sfeerimpressie dat een indruk geeft van de nieuwe inrichting.
Hierbij kies ik ervoor om te werken met echte tekeningen. Geen computer 3D renders maar een charmante schets van de ruimte.
Zo ontstaat een sfeervolle impressie van de nieuwe werkelijkheid en krijgt op basis hiervan de inrichting vorm.

Daarbij maak ik gebruik van warme kleuren, rijke materialen, stijlvolle meubels en altijd een echte eye-catcher.
Geen tierelantijntjes of saaie witte muren. Maar hoogwaardige materialen, vaak op maat gemaakte meubels om zo die unieke maar
uitnodigende sfeer te realiseren. Het liefst werk ik vanuit een leeg palet, rekening houdend met de vaste elementen, lichtval en zichtlijnen.
Om vanuit daar een ruimte te creëeren die de perfecte balans vindt tussen functionaliteit en sfeer. Ik geloof in Stijlvolle Eenvoud.
Uniek en elegant.

Met een groot netwerk aan professionals en een ingang bij het inkoopcentrum, waar meer dan 100 leveranciers onder één dak hun prachtige
meubels, verlichting en accessoires presenteren ben ik in staat altijd een passend voorstel te maken voor elke ruimte. Samen gaan we inkopen doen en de inrichting samenstellen. Met mijn ervaring komen we snel en gericht tot de juiste keuzes.