Kavel gekocht, wat nu? Van kavel tot droomhuis

Na lang zoeken hebben jullie dan eindelijk de perfecte kavel kunnen kopen. In gedachten zie je al een droomhuis verschijnen op deze bijzondere kavel.
Maar hoe nu verder zul je gelijker tijd denken! Welke keuzes moeten we allemaal wel niet maken? Één ding is zeker, er komt enorm veel op je af. Zoals bijvoorbeeld; welke architect gaan we hiervoor benaderen en welke villabouwer/aannemer, maar ook, welke interieur ontwerper kan onze wensen vertalen naar een luxe en elegant interieur? Ik help je hier graag mee verder.
Tijdens het gehele traject zal ik je adviseren en begeleiden zodat we samen jullie droomhuis kunnen realiseren.

Interieurontwerp

Zodra de architect zijn eerste tekeningen klaar heeft, ga ik al aan de slag met het interieurontwerp.
Door dit zo vroeg mogelijk in het proces op te pakken, voorkom je in een later stadium veel extra meerwerk.
In het interieurontwerp wordt rekening gehouden met jullie woonwensen, maar ook de vaste elementen en zichtlijnen neem ik mee in het ontwerp.
Het interieurontwerp bestaat uit een 2D plattegrond tekening geheel op schaal. Uiteraard wordt er een duidelijk voorstel neergelegd van kleuren en materialen met aanvullend een sfeerimpressie. Dit allemaal samen met mijn verhaal geeft een duidelijk beeld van de nieuwe werkelijkheid van jullie nieuwbouw villa.

Meubels inkopen

Aansluitend op het interieurontwerp gaan we samen de meubels inkopen. We brengen een bezoek aan mijn inkoopkanalen zodat ik jullie in alle rust kan adviseren en we op die manier doelgericht keuzes kunnen maken. We bekijken de nieuwste noviteiten in meubels, verlichting, vloerkleden en nog veel meer. Het geheel wordt in overeenstemming met jullie in bestelling geplaatst, zodat alles tijdig geleverd kan worden.

Realisatie en styling

Zodra de meubels geleverd zijn bij Cosy Styling, gaat het geheel op transport voor de uiteindelijke realisatie van de inrichting van jullie droomhuis
Alles wordt vakkundig geplaatst. De realisatie is hiermee bijna compleet want tot slot neem ik zelf de styling voor mijn rekening, waardoor er balans en evenwicht zal ontstaan.
Op deze manier worden jullie vakkundig begeleid van kavel tot droomhuis en kan het genieten beginnen.

Neem contact op via 0683987278 of info@cosy-styling.nl voor een eerste kennismaking.

© 2022 Cosy-Styling

Realisatie door Voskuijlen.NL