Home

Ervaar ook de ambiance in jouw woning die je leven verrijkt. Een luxe woonomgeving waar je kunt ontspannen en trots op kunt zijn. Ik ontzorg je en creëer een uniek interieur met luxueuze elementen waar je vrienden en familie ontvangt, geniet van quality time en herinneringen maakt.

Royaal interieur voor jouw huis

Door de balans tussen rijke materialen, luxueuze verlichting en maatwerk meubels ontstaat er een ambiance die raakt en uitnodigt. Warme kleuren geven sfeer, handmade materialen zorgen voor een uniek interieur en een stijlvolle eyecatcher maakt het design af. 

Samen geven we jouw woning een unieke, elegante en overtreffende ambiance. Van hoogwaardige materialen als brons en natuursteen tot eyecatchers als unieke sculpturen en bijzondere muur art.  

Mijn werkwijze als interiordesigner

Na een eerste kennismaking maak ik een passend interieurontwerp. Door je mee te nemen in mijn aanpak bestaande uit drie elementen krijg je alvast een indruk van de nieuwe werkelijkheid, een unieke beleving van het luxe interieur:  

  • Een handmade drawing

Een unieke, handgemaakte tekening van de nieuwe indeling. Ik houd rekening met de vaste elementen, lichtval en zichtlijnen. Vanuit daar creëren we een ruimte met een balans tussen functionaliteit en sfeer. 

  • Een sfeerbeeld

De sfeer van jouw interieurwensen geef ik weer in een impressie. Met kleuren, voorbeelden en luxe icons. Zo komt de ambiance van jouw inrichting tot leven.

  • Impressie look & feel 

Een collectie stalen van meubelstoffen, raambekleding, wandbekleding en vloeren die tastbaar zijn. Zo beleef je zelf al de sfeer van je nieuwe woonomgeving.

Zonder zorgen thuis komen in een oase van verfijning

Tot slot neem ik jou mee in een journey naar de realisatie. Van begin tot eind zal ik je ontzorgen. De plaatsing en de styling wordt doorgaans binnen 1 dag gerealiseerd, zodat jij thuis komt in een oase van verfijning. 

Met mijn toegang tot het grootste interieurplatform van Nederland, is elk ontwerp haalbaar. We gaan samen business shoppen; Ik begeleid je en samen brengen we een bezoek aan diverse inkoopkanalen van mij, zodat ik je vakkundig kan adviseren en we in alle rust en zonder afleiding doelgericht beslissingen kunnen maken voor de totale inrichting. 

Wie is Karin

Je huis biedt zoveel meer dan alleen een dak boven je hoofd. Het is dé omgeving waar jij je prettig voelt, waar je kunt ontspannen en trots op bent. Een warm en luxueus thuis. Dát is precies waar Cosy Styling voor staat.

Als interior designer met 10+ jaar ervaring weet ik hoe het is om een uniek, luxueus interieur samen te brengen in je woning. Jouw wensen combineer ik met elegante elementen. Ik werk samen met een professioneel netwerk waardoor elk ontwerp haalbaar is. 

De persoonlijke verbinding met jou is voor mij het belangrijkste. Door elkaar echt te leren kennen, creëer ik een thuis dat voldoet aan al jouw wensen. Ik zie wat bij je past en waar je trots op gaat zijn. 

Het is mijn doel om jou een ontspannen omgeving te geven met een warme en chique sfeer. Door te zorgen voor perfecte balans tussen de grote eyecatchers en kleinste details in luxe materialen. 

Vertel me alles over jouw wensen! Dan ben ik jouw interior designer en zorg ik voor een uniek interieur met ongekende luxe waar je trots op bent. 

Ben je op zoek naar een interior designer in Nederland of voor je tweede woning in het buitenland? Neem dan contact op voor een kennismaking. 

Hartelijke groet,

Karin Voskuijlen

Impressie

Openingstijden

Wegens de vele projectmatige werkzaamheden werken wij vanaf 1 Juli 2023 uitsluitend op afspraak.
De studio is te bereiken vanaf de Verlengde Hopeseweg.
Je bent van harte welkom!

© 2022 Cosy-Styling

Realisatie door Voskuijlen.NL